Sådan arbejder vi

Sådan arbejder vi

Vores proces

Indledende samtale

Vi afholder et møde enten fysisk eller over teams, hvor vi behovsafdækker og finder ud af hvilken dækning, der er den rette for dig. Du bliver sat ind i vores servicekoncept og hvordan vi kan assistere dig i dit valg af forsikring. Alt afhængig af kompleksiteten i dit forsikringsbehov, modtager du enten et tilbud direkte eller vi går ud og forhandler med div. Selskaber på dine vegne.

Gennemgang af tilbud:

Efter du har modtaget et tilbud og haft tid til at læse det igennem, gennemgår vi tilbuddet med dig endnu engang. Dette gør vi for at være sikker på at du forstår hvilke risici forsikringsselskabet dækker, samt hvilke risici de ikke dækker. Alt sammen er med til at sikre at du ikke står tilbage uforstående over manglende dækning i en skadessituation. Din risiko, vores ansvar.

Accept af tilbud:

Når du accepterer tilbuddet modtager du straks en bekræftelsesmail på aftalen der er lavet. Derefter går vi i gang med alt det papirarbejde det kræver at overtage en forsikringsaftale. Vi går i dialog med dit nuværende forsikringsselskab om overtagelse af risikoen. Vi sender derefter opsigelser, og sætter det i kraft hos jeres nye forsikringspartner. Alt sammen foregår via din faste rådgiver du altid har direkte kontakt til.

Løbende dialog med dig:

Vi sparer løbende omkring jeres forsikringer, og i får udleveret et direkte nummer på jeres forsikringsrådgiver. Derudover kontakter vi jer minimum en gang årligt, for at sikre os at dine forsikringer er opdateret.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret på det nyeste inden for forsikringer og hvordan vi kan være behjælpelige.