Teamet

Teamet

Frederik Fordsmann Sørensen

CEO / Managing Partner

” I Forsikringsbranchen er det utroligt svært at vide hvordan du er stillet, før skaden er sket. Jeg gør en stor dyd ud af at undersøge markedet, så vi via tæt dialog altid rådgiver kunden korrekt. 

Teamet

Gustav Jondahl

COO / Managing Partner

Gustav har arbejdet i forsikringsbranchen i 6 år

“Forsikringsbranchen kan være en jungle at finde rundt i. Jeg gør en dyd ud af at evaluere hvert forsikringsbehov, for at kunne skræddersy den bedste forsikringsløsning. 

Teamet

Finn Ipsen

Kundechef / Indehaver

Jeg har mange års erfaring indenfor forsikringsbranchen, hvor jeg har beskæftiget mig bredt og
alsidigt med salg og administration af forsikringer, indenfor både privat, erhverv samt liv- og
pensionsområdet. Jeg har flere specialer gennem tiden dækkende en eller flere brancher. Privat
og mindre erhverv har dog været mit primære fokus de sidste 20 år.

Teamet

Samir Karadza

Kundechef / Indehaver

“Hos forsikringshuset er vores mission at være vores kunders pålidelige partner og rådgiver. Vi vil give kunderne den bedste og mest kompetente rådgivning. Jeg vil guide dig og levere de bedste forsikringsløsninger, der dækker dit behov og budget.  Jeg lægger stor vægt på at møde kunderne med nærvær og rådgivning i særklasse.  Din risiko-vores ansvar “

Teamet

Leif Christensen

Kundechef / Indehaver

“Min styrke ligger i min omfattende viden om forsikringsmarkedet og min evne til at lytte og forstå mine kunders individuelle krav. Jeg stræber altid efter at skabe langvarige relationer baseret på tillid og gennemsigtighed. 

Teamet

Fethi Yalcin

Kundechef / Indehaver

“Min styrke ligger i min omfattende erfaring inden for forsikringsbranchen og min evne til at anvende denne erfaringsbase til at imødekomme mine kunders specifikke behov. Gennem mange års arbejde inden for forsikringsmarkedet har jeg opnået en dybdegående viden, der styrker min evne til at rådgive og levere skræddersyede løsninger.

Teamet

Mikael Berglund

Kundechef / Indehaver 

I mine snart 20 år i forsikrings branchen har der altid været en rød tråd : Se det hele fra kundens perspektiv – jeg er til for kunden og aldrig omvendt. Jeg kommer til Forsikringshuset Danmark med en stor brancheerfaring og elsker at møde mennesker i alle situationer og nyder at gøre en forskel hver gang. Høj service, tilgængelighed og ikke mindst tillid, er nøglen til den gode kundeoplevelse

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret på det nyeste inden for forsikringer og hvordan vi kan være behjælpelige.